Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Dogs Ogada
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Okayu rent richting de bal. Barsosio verovert de bal door een tackle van achteren. Barsosio passt de bal met de wreef. Kamau is nu in balbezit. Kamau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Dogs - Ogada 1:0

20e minuut.
Wamuyu geeft de bal voor. Daar is Kamau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wairimu rent richting de bal. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Dogs - Ogada 2:0

27e minuut.
Onyancha rent richting de bal. Onyancha geeft de bal voor. Lekimeju is nu in balbezit. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Kibowen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wamuyu probeert naar een medespeler te passen. Barsosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsosio probeert naar een medespeler te passen. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu passt de bal in één keer door. Kamau rent richting de bal. Kamau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Dogs 47%, Ogada 53%.
Magic Dogs - Ogada 2:0

51e minuut.
Barsosio verovert de bal door een tackle van achteren. Barsosio passt de bal met de wreef. Wairimu speelt de bal door. Kamau is nu in balbezit. Kamau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Oyuga passt de bal zonder na te denken. Kaigwa rent richting de bal. Wairimu maakt een afschuwelijke overtreding. Wairimu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kitur is nu in balbezit. Kamau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ukiru met een snel genomen vrije trap. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku geeft een hoge lob. Barsosio geeft de bal voor. Shikuku kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Onyancha heeft problemen om de bal te vangen. Onyancha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masya met een snelle inworp. Wairimu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wairimu geeft de bal voor. Kamau springt en kopt de bal. Klungelig pakt Kitur de bal. Kamau is nu in balbezit. Kamau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibitok verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kinsaka. Kinsaka krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Masya kopt de bal weg. Kitur heeft problemen om de bal te vangen. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Dogs - Ogada 3:0

88e minuut.
Okayu rent richting de bal. Koimbori verovert de bal door een tackle van achteren. Koimbori probeert naar een medespeler te passen. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Dogs 52%, Ogada 48%.
Magic Dogs - Ogada 3:0