Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
invincible. XI Man rd
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Lusweti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lagat. Lusweti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wairimu met een snel genomen vrije trap. Ndururi kan de bal niet met de borst controleren. Semenya is nu in balbezit. Semenya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
invincible. XI - Man rd 1:0

3e minuut.
Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha begaat een overtreding. Maina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akida met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ouko de bal. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
invincible. XI - Man rd 1:1

9e minuut.
Maiyani passt de bal met de wreef. Semenya is nu in balbezit. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya onderschept slim de pass. Semenya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Lusweti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maiyani rent richting de bal. Maiyani draait met de bal, schiet en ... Semenya krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lusweti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akida bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani maakt een afschuwelijke overtreding. Maiyani krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat geeft een lange en hoge pass. Machuka probeert de bal aan de voet te houden. Kimaiyo is nu in balbezit. Kimaiyo haalt uit met een fantastische trap. Chipkemie bokst de bal weg.

44e minuut.
Subano is nu in balbezit. Onyancha verovert de bal door een tackle van achteren. Onyancha met een sublieme pass. Ereng rent richting de bal. Ereng draait met de bal, schiet en ... Chipkemie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 39%, Man rd 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
invincible. XI - Man rd 1:1

49e minuut.
Inworp. Simiyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Maiyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiyani geeft de bal voor. Kimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
invincible. XI - Man rd 2:1

67e minuut.
Maiyani rent richting de bal. Ngaywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani verovert de bal door een tackle van achteren. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya draait met de bal, schiet en ... Kimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Lusweti is nu in balbezit. Lusweti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngaywa de bal. Semenya rent richting de bal. Semenya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Simiyu met een snelle inworp. Maiyani geeft een hoge lob. Lagat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semenya is nu in balbezit. Semenya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Onyancha onderschept slim de pass. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti geeft een hoge lob. Semenya is nu in balbezit. Semenya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kimani trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Akida de bal. Oyuga is nu in balbezit. Semenya is nu in balbezit. Semenya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 35%, Man rd 65%.
invincible. XI - Man rd 2:1