Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:25
  • Competitiewedstrijd: League 3.02
  • Stadion: FloFlo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1396
FloFlo Black panthers academy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ereng controleert de bal met de borst. Kilonzo begaat een overtreding. Ereng raakt geblesseerd tijdens het duel. Ereng met een snel genomen vrije trap. Kiprotich kan de bal niet met de borst controleren. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. Kiprotich heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Odhieng is nu in balbezit. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Sang met een sublieme pass. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Masamba kopt de bal weg. Masamba rent richting de bal. Masamba passt de bal met de wreef. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Kola trapt de bal weg van het doel. Barmasai kopt de bal weg. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Odhieng passt de bal zonder na te denken. Kilonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilonzo speelt de bal door. Anihla rent richting de bal. Anihla haalt uit met een fantastische trap. Rutu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Shah geeft een hoge lob. Inworp. Anihla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kinsaka is nu in balbezit. Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka rent richting de bal. Masamba is nu in balbezit. Masamba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FloFlo - Black panthers academy 1:0

39e minuut.
Kipkunui rent richting de bal. Odhieng onderschept slim de pass. Simiyu onderschept slim de pass. Simiyu schiet op doel. Kola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FloFlo - Black panthers academy 1:1

43e minuut.
Anihla onderschept slim de pass. Anihla met een sublieme pass. Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Rutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FloFlo - Black panthers academy 2:1

45e minuut.
Shah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anihla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FloFlo 64%, Black panthers academy 36%.
FloFlo - Black panthers academy 2:1

57e minuut.
Simiyu onderschept slim de pass. Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui draait met de bal, schiet en ... Kola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Anihla onderschept slim de pass. Anihla speelt de bal door. Mumba is nu in balbezit. Masamba verovert de bal door een tackle van achteren. Masamba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FloFlo - Black panthers academy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FloFlo 47%, Black panthers academy 53%.
FloFlo - Black panthers academy 3:1