Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:27
  • Competitiewedstrijd: League 3.02
  • Stadion: briant Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1113
briant Black panthers academy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gacharia met een snelle inworp. Nyaga heeft problemen om de bal te vangen. Nyaga draait met de bal, schiet en ... Matiba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lusalah onderschept slim de pass. Simiyu is nu in balbezit. Ruto rent richting de bal. Simiyu onderschept slim de pass. Simiyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Simiyu rent richting de bal. Simiyu passt de bal zonder na te denken. Lusalah is nu in balbezit. Kipkunui onderschept slim de pass. Kipkunui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Matiba de bal. Ereng rent richting de bal. Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Matiba is nu in balbezit. Matiba draait met de bal, schiet en ... Rutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
briant - Black panthers academy 1:0

16e minuut.
Ereng passt de bal zonder na te denken. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott rent richting de bal. Kipkunui onderschept slim de pass. Kipkunui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ruto speelt de bal door. Ereng rent richting de bal. Nyaga rent richting de bal. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nyaga passt de bal met de wreef. Matiba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ereng. Ereng krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rutu passt de bal met de wreef. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Simiyu is nu in balbezit. Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Nyaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: briant 59%, Black panthers academy 41%.
briant - Black panthers academy 1:0

50e minuut.
Radull kopt de bal weg. Rutu probeert de bal aan de voet te houden. Simiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simiyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
briant - Black panthers academy 1:1

62e minuut.
Simiyu met een sublieme pass. Kipkunui rent richting de bal. Rutu is nu in balbezit. Kipkunui onderschept slim de pass. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba onderschept slim de pass. Gacharia rent richting de bal. Matiba is nu in balbezit. Matiba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gacharia met de inworp. Nyaga is nu in balbezit. Nyaga draait met de bal, schiet en ... Ereng probeert de bal aan de voet te houden. Rutu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
briant - Black panthers academy 2:1

73e minuut.
Klungelig pakt Matiba de bal. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui geeft de bal voor. Simiyu rent richting de bal. Simiyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
briant - Black panthers academy 2:2

75e minuut.
Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gacharia met de inworp. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: briant 46%, Black panthers academy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
briant - Black panthers academy 2:2