Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sango football union FloFlo
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Misoi onderschept slim de pass. Misoi passt de bal met de wreef. Rutu rent richting de bal. Masamba verovert de bal door een tackle van achteren. Masamba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Boit bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi passt de bal zonder na te denken. Masamba rent richting de bal. Masamba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Adipo geeft de bal voor. Ngetich controleert de bal met de borst. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Anihla passt de bal in één keer door. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi met een sublieme pass. Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Masamba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kamade verovert de bal door een tackle van achteren. Kamade probeert naar een medespeler te passen. Anihla probeert naar een medespeler te passen. Masamba rent richting de bal. Masamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama onderschept slim de pass. Chudasama passt de bal met de wreef. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ochiang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baiya met de inworp. Misoi is nu in balbezit. Misoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Kamau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamau passt de bal zonder na te denken. Oloo rent richting de bal. Chudasama onderschept slim de pass. Chudasama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sango football union - FloFlo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sango football union 50%, FloFlo 50%.
sango football union - FloFlo 1:0

59e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Masamba onderschept slim de pass. Masamba probeert naar een medespeler te passen. Misoi is nu in balbezit. Misoi schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Klungelig pakt Ngetich de bal. Chudasama speelt de bal door. Kiprotich rent richting de bal. Kamau onderschept slim de pass. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Keino met een sublieme pass. Kamau rent richting de bal. Kamau speelt de bal door. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chudasama is nu in balbezit. Ngetich onderschept slim de pass. Ngetich met een sublieme pass. Masamba rent richting de bal. Masamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sango football union 36%, FloFlo 64%.
sango football union - FloFlo 1:0