Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Chocolatera Patzun United
Cruyff Tactiek koemancito
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
23.4 gemiddelde waardering 27.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen average


9e minuut.
Madaleno rent richting de bal. Madaleno passt de bal in één keer door. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca draait met de bal, schiet en ... Walczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Patzun United 1:0

18e minuut.
Garibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibay passt de bal in één keer door. Łydkowski is nu in balbezit. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca haalt uit met een fantastische trap. Walczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Echenagusia verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Alejandro rent richting de bal. Alejandro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ubeda is nu in balbezit. Ubeda geeft een hoge lob. Arconada onderschept slim de pass. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi schiet op doel. Walczewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - Patzun United 2:0

30e minuut.
Madaleno geeft een lange en hoge pass. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudesto is nu in balbezit. Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chulev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alejandro met de inworp. Bernaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca passt de bal in één keer door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap. Schouterden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Chocolatera 52%, Patzun United 48%.
Juventud Chocolatera - Patzun United 2:0

55e minuut.
Łydkowski probeert naar een medespeler te passen. Poonachai is nu in balbezit. Poonachai passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Valderrama geeft een lange en hoge pass. Daar is Chulev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chulev geeft een hoge lob. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap. Walczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Klungelig pakt Madaleno de bal. Echenagusia rent richting de bal. Echenagusia passt de bal in één keer door. Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Górzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ubeda geeft een lange en hoge pass. Cuenca rent richting de bal. Cuenca speelt de bal door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Bernaldo met een snelle inworp. Alejandro geeft een lange en hoge pass. Echeberri rent richting de bal. Echeberri schiet op doel. Górzyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Chocolatera 55%, Patzun United 45%.
Juventud Chocolatera - Patzun United 2:0