Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
comunicaciones 4554 CSD SANJUANEROS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 24
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gabriel de bal onder controle te krijgen. Chulvi rent richting de bal. Escoriaza is nu in balbezit. Escoriaza draait met de bal, schiet en ... Aviles bokst de bal weg.

10e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Escoriaza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuevas. Cuevas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Donez is nu in balbezit. Chaves onderschept slim de pass. Chaves speelt de bal door. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Cuevas kopt de bal weg. Cebrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrian probeert naar een medespeler te passen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chulvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi passt de bal met de wreef. Ramia probeert naar een medespeler te passen. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chulvi kopt de bal weg. Chaves is nu in balbezit. Chaves passt de bal zonder na te denken. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado draait met de bal, schiet en ... Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
comunicaciones 4554 - CSD SANJUANEROS 0:1

42e minuut.
Cardona speelt de bal door. Pablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pablo speelt de bal door. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Donez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves is nu in balbezit. Chaves passt de bal in één keer door. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
comunicaciones 4554 - CSD SANJUANEROS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: comunicaciones 4554 52%, CSD SANJUANEROS 48%.
comunicaciones 4554 - CSD SANJUANEROS 0:2

58e minuut.
Cardona geeft een lange en hoge pass. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado rent richting de bal. Chaves rent richting de bal. Chaves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zarco rent richting de bal. Zarco geeft een hoge lob. Gabriel probeert de bal aan de voet te houden. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Cubas is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
comunicaciones 4554 - CSD SANJUANEROS 1:2

72e minuut.
Chulvi rent richting de bal. Chulvi speelt de bal door. Cebrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado onderschept slim de pass. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ibar rent richting de bal. Chulvi rent richting de bal. Chulvi met een sublieme pass. Ramia rent richting de bal. Ramia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
comunicaciones 4554 - CSD SANJUANEROS 1:3

88e minuut.
Chaves haalt uit met een fantastische trap. Cebrian geeft een hoge lob. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona onderschept slim de pass. Cardona geeft een lange en hoge pass. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: comunicaciones 4554 54%, CSD SANJUANEROS 46%.
comunicaciones 4554 - CSD SANJUANEROS 1:3