Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Municipal CDF Brutales Esqueletos
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Dorta rent richting de bal. Dorta geeft een hoge lob. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier geeft de bal voor. Corte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valero speelt de bal door. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos schiet op doel. Klungelig pakt Echegoyen de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Cubillos met een sublieme pass. Echegoyen heeft problemen om de bal te vangen. Echegoyen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Urbina de bal. Dorta is nu in balbezit. Dorta haalt uit met een fantastische trap. Arroyo bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Urbina de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pastor de bal onder controle te krijgen. Dorta rent richting de bal. Dorta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chornet geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Valero passt de bal in één keer door. Echegoyen rent richting de bal. Echegoyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal CDF 59%, Brutales Esqueletos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Municipal CDF - Brutales Esqueletos 0:0

51e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Ulloa geeft een lange en hoge pass. Urbina kopt de bal weg. Dorta rent richting de bal. Dorta schiet op doel. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal CDF - Brutales Esqueletos 1:0

54e minuut.
Garay met een sublieme pass. Cubillos is nu in balbezit. Costas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cubillos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garay met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dorta rent richting de bal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pastor ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pastor naar de kleedkamers voor een vroege douche. Urbina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal CDF - Brutales Esqueletos 2:0

69e minuut.
Arroyo trapt de bal weg van het doel. Cebrian kopt de bal weg. Cosculluela speelt de bal door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal CDF - Brutales Esqueletos 3:0

73e minuut.
Ulloa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fonseca komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosculluela geeft een lange en hoge pass. Bustamante geeft een hoge lob. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte onderschept slim de pass. Corte passt de bal met de wreef. Dorta is nu in balbezit. Dorta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal CDF - Brutales Esqueletos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal CDF 42%, Brutales Esqueletos 58%.
Municipal CDF - Brutales Esqueletos 4:0