Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dragones Sucios Chupasangre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Cristobal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Recalde. Cristobal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristobal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteron rent richting de bal. Coteron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Coteron rent richting de bal. Olivares onderschept slim de pass. Olivares geeft de bal voor. Echevarria rent richting de bal. Echevarria haalt uit met een fantastische trap. Sainz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Echevarria is nu in balbezit. Echevarria passt de bal zonder na te denken. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Cardona de bal. Arraiza rent richting de bal. Arraiza passt de bal zonder na te denken. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cristobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristobal geeft een lange en hoge pass. Olivares heeft problemen om de bal te vangen. Coteron is nu in balbezit. Coteron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dorta passt de bal zonder na te denken. Coteron is nu in balbezit. Zabala rent richting de bal. Coteron verovert de bal door een tackle van achteren. Coteron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gallego rent richting de bal. Met opzet legt Dorta zijn tegenspeler op de grond. Gallego raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallego met een snel genomen vrije trap. Echevarria heeft problemen om de bal te vangen. Escorza geeft een lange en hoge pass. Recalde heeft problemen om de bal te vangen. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chaves kopt de bal weg. Covarrubias probeert de bal aan de voet te houden. Cristobal is nu in balbezit. Covarrubias verovert de bal door een tackle van achteren. Covarrubias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - Sucios Chupasangre 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragones 34%, Sucios Chupasangre 66%.
FC Dragones - Sucios Chupasangre 1:0

70e minuut.
Chaves is nu in balbezit. Chaves passt de bal in één keer door. Echevarria is nu in balbezit. Echevarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - Sucios Chupasangre 2:0

79e minuut.
Andreu probeert naar een medespeler te passen. Chaves is nu in balbezit. Chaves met een sublieme pass. Echevarria rent richting de bal. Echevarria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sainz trapt de bal weg. Zabala kopt de bal weg. Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias draait met de bal, schiet en ... Sainz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dorta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristobal rent richting de bal. Cristobal met een sublieme pass. Coteron is nu in balbezit. Coteron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragones 44%, Sucios Chupasangre 56%.
FC Dragones - Sucios Chupasangre 2:0