Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Leones CF Campeones
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaz met de inworp. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fontaneda probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echaverri met de inworp. Reig is nu in balbezit. Reig geeft een hoge lob. Climent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Klungelig pakt Ponciano de bal. Ponciano passt de bal met de wreef. Ribas is nu in balbezit. Ribas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - CF Campeones 1:0

31e minuut.
Echaverri is nu in balbezit. Echaverri passt de bal met de wreef. Ponciano probeert naar een medespeler te passen. Ribas is nu in balbezit. Ribas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Leones 47%, CF Campeones 53%.
AC Leones - CF Campeones 1:0

50e minuut.
Cobos met de inworp. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotorro speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Leones - CF Campeones 1:1

60e minuut.
Daar is Ponciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponciano. Ponciano krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Echaverri heeft problemen om de bal te vangen. Ponciano speelt de bal door. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Recalde speelt de bal door. Daar is Fontaneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - CF Campeones 1:2

74e minuut.
Cotorro is nu in balbezit. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Bernal onderschept slim de pass. Bernal passt de bal met de wreef. Ribas rent richting de bal. Ribas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Leones 36%, CF Campeones 64%.
AC Leones - CF Campeones 1:2