Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Perros Peligrosos Zorros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas speelt de bal door. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Perros - Peligrosos Zorros 0:1

11e minuut.
Chulvi rent richting de bal. Arevalo verovert de bal door een tackle van achteren. Elorza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arevalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuevas neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Olivares passt de bal met de wreef. Swisher rent richting de bal. Zabala begaat een overtreding. Zabala krijgt een gele kaart. Swisher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Perros 56%, Peligrosos Zorros 44%.
Sucios Perros - Peligrosos Zorros 0:1

58e minuut.
Cortes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Covarrubias komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Chacon is nu in balbezit. Chacon met een sublieme pass. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala is nu in balbezit. Zabala haalt uit met een fantastische trap. Valiente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Olivares onderschept slim de pass. Olivares probeert naar een medespeler te passen. Covarrubias kan de bal niet met de borst controleren. Covarrubias draait met de bal, schiet en ... Refojo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cuevas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valtierra komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo passt de bal met de wreef. Elorza is nu in balbezit. Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Valiente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Valtierra onderschept slim de pass. Chacon rent richting de bal. Chacon passt de bal met de wreef. Covarrubias rent richting de bal. Covarrubias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Covarrubias haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Velásquez met een harde bal richting middenveld. Valtierra rent richting de bal. Valtierra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Barrera met een sublieme pass. Olivares rent richting de bal. Olivares geeft een hoge lob. Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Perros 48%, Peligrosos Zorros 52%.
Sucios Perros - Peligrosos Zorros 0:1