Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asesinos Aguilas Viejos Esqueletos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Parga rent richting de bal. Cormenzana verovert de bal door een tackle van achteren. Cormenzana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dufol probeert naar een medespeler te passen. Corrales is nu in balbezit. Corrales passt de bal zonder na te denken. Cubria is nu in balbezit. Cubria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dufol kopt de bal weg. Cormenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano is nu in balbezit. Cubria rent richting de bal. Cubria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asesinos Aguilas 48%, Viejos Esqueletos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asesinos Aguilas - Viejos Esqueletos 0:0

47e minuut.
Inworp. Parga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een hoge lob. Garay maakt een snoekduik en kopt de bal. Echebarria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Parga bereikt de bal nog maar net als eerste. Parga geeft de bal voor. Garay is nu in balbezit. Garay draait met de bal, schiet en ... Echebarria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Dufol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zartuna de bal. Acuńa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acuńa krijgt een gele kaart. Zartuna raakt geblesseerd tijdens het duel. Zartuna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cadena is nu in balbezit. Cubria verovert de bal door een tackle van achteren. Cubria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Salazar is nu in balbezit. Met opzet legt Parga zijn tegenspeler op de grond. Parga krijgt een gele kaart. Salazar raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldonado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fajardo kan de bal niet met de borst controleren. Cubria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubria schiet op doel. Bautista bokst de bal weg.

89e minuut.
Zartuna geeft de bal voor. Corrales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fajardo. Fajardo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asesinos Aguilas 60%, Viejos Esqueletos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asesinos Aguilas - Viejos Esqueletos 0:0