Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lentos Reyes Duros Demonios
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Dieste geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klee met een snelle inworp. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een lange en hoge pass. Valverde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Estrada rent richting de bal. Saiz is nu in balbezit. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio schiet op doel. Valverde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lentos Reyes - Duros Demonios 0:1

43e minuut.
Klungelig pakt Dorantes de bal. Cotorro is nu in balbezit. Cotorro speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lentos Reyes 71%, Duros Demonios 29%.
Lentos Reyes - Duros Demonios 0:1

52e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal zonder na te denken. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lentos Reyes - Duros Demonios 0:2

54e minuut.
Dorantes passt de bal in één keer door. Westphal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorantes verovert de bal door een tackle van achteren. Dorantes haalt uit met een fantastische trap. Quijano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Westphal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorantes onderschept slim de pass. Cotorro is nu in balbezit. Dorantes verovert de bal door een tackle van achteren. Dorantes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cuerdo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cotorro de bal. Cotorro speelt de bal door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Westphal verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz is nu in balbezit. Westphal maakt een afschuwelijke overtreding. Westphal krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Recalde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuerdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorantes rent richting de bal. Dorantes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dorantes kopt de bal weg. Pasillas rent richting de bal. Cotorro met een sublieme pass. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Westphal rent richting de bal. Westphal passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ribas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lentos Reyes 54%, Duros Demonios 46%.
Lentos Reyes - Duros Demonios 0:2