Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurdos Monos CSD Tomaditos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Riabeyo is nu in balbezit. Riabeyo geeft een lange en hoge pass. Sabadía bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorza verovert de bal door een tackle van achteren. Escorza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Duarte rent richting de bal. Vaca onderschept slim de pass. Vaca met een sublieme pass. Escorza rent richting de bal. Escorza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Pezzarossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseco rent richting de bal. Zapata onderschept slim de pass. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absurdos Monos - CSD Tomaditos 1:0

24e minuut.
Pezzarossi heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Zapata rent richting de bal. Zapata draait met de bal, schiet en ... Cordova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Recatala de bal. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurdos Monos - CSD Tomaditos 2:0

29e minuut.
Canseco rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata passt de bal in één keer door. Pezzarossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzarossi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Corera trapt de bal weg van het doel. Gutiérrez rent richting de bal. Duarte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duarte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurdos Monos 58%, CSD Tomaditos 42%.
Absurdos Monos - CSD Tomaditos 2:0

60e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. Vaca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordon. Cordon krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diego is nu in balbezit. Cardona maakt een afschuwelijke overtreding. Cardona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurdos Monos 45%, CSD Tomaditos 55%.
Absurdos Monos - CSD Tomaditos 2:0