Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Dorados Peligrosos Chaparros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cuerdo met de inworp. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya geeft de bal voor. Aller krijgt zijn hoofd ertegen. Alegría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Dorados - Peligrosos Chaparros 0:1

8e minuut.
Cobo onderschept slim de pass. Cobo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chacon de bal. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Valades speelt de bal door. Cid is nu in balbezit. Cid met een sublieme pass. Corera bereikt de bal nog maar net als eerste. Corera geeft een hoge lob. Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Refojo rent richting de bal. Aller rent richting de bal. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Dorados - Peligrosos Chaparros 0:2

21e minuut.
Echebarri onderschept slim de pass. Echebarri probeert naar een medespeler te passen. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Dorados - Peligrosos Chaparros 0:3

28e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Refojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Refojo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Refojo onderschept slim de pass. Corera is nu in balbezit. Refojo probeert naar een medespeler te passen. Leyton is nu in balbezit. Leyton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Dorados 60%, Peligrosos Chaparros 40%.
Halcones Dorados - Peligrosos Chaparros 0:3

46e minuut.
Leyton rent richting de bal. Leyton probeert naar een medespeler te passen. Echebarri rent richting de bal. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cardenas is nu in balbezit. Refojo verovert de bal door een tackle van achteren. Refojo speelt de bal door. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Refojo rent richting de bal. Refojo passt de bal in één keer door. Daar is Leyton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Leyton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saez rent richting de bal. Leyton verovert de bal door een tackle van achteren. Leyton rent richting de bal. Leyton haalt uit met een fantastische trap. Camargo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Dorados - Peligrosos Chaparros 1:3

82e minuut.
Corera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echebarri. Corera raakt geblesseerd tijdens het duel. Corera met een snel genomen vrije trap. Aller is nu in balbezit. Aller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Camargo met een harde bal richting middenveld. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya passt de bal zonder na te denken. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Dorados - Peligrosos Chaparros 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Dorados 43%, Peligrosos Chaparros 57%.
Halcones Dorados - Peligrosos Chaparros 1:4