Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: Hyundai Getz Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2915
Hyundai Getz 울산 현대 축구단
Brain Tactiek 3-5-2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


22e minuut.
Simoiu rent richting de bal. Daar is Simoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cansino zal de hoekschop nemen. Caperozzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kun is nu in balbezit. Cansino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Son-Kun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Son-Kun kan niet meer verder spelen. Hiu-Hyu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Simoiu probeert naar een medespeler te passen. Motmans is nu in balbezit. Motmans geeft een hoge lob. Southin rent richting de bal. Southin geeft een lange en hoge pass. Toftenplads verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bazelewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yong-Soo maakt een snoekduik en kopt de bal. Toftenplads probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Simoiu passt de bal met de wreef. Caperozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caperozzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:1

45e minuut.
Hiu-Hyu is nu in balbezit. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares geeft een lange en hoge pass. Simoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Getz 55%, 울산 현대 축구단 45%.
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:2

46e minuut.
Pätynen probeert naar een medespeler te passen. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyu rent richting de bal. Cansino onderschept slim de pass. Cansino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Caperozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antecao rent richting de bal. Caperozzi onderschept slim de pass. Caperozzi haalt uit met een fantastische trap. Baran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:3

53e minuut.
Southin kopt de bal weg. Klungelig pakt Cvjetičanin de bal. Yong-Soo is nu in balbezit. Yong-Soo haalt uit met een fantastische trap. Toftenplads maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Olivares rent richting de bal. Olivares geeft een hoge lob. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cernoochii passt de bal in één keer door. Olivares is nu in balbezit. Olivares passt de bal zonder na te denken. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino haalt uit met een fantastische trap. Baran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cansino rent richting de bal. Olivares rent richting de bal. Olivares speelt de bal door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:4

69e minuut.
Abad controleert de bal met de borst. Pätynen geeft een hoge lob. Caperozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caperozzi heeft problemen om de bal te vangen. Caperozzi draait met de bal, schiet en ... Baran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caperozzi is nu in balbezit. Caperozzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hiu-Hyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichnowski is nu in balbezit. Lichnowski geeft een lange en hoge pass. Southin rent richting de bal. Southin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Olivares passt de bal met de wreef. Cernoochii rent richting de bal. Cernoochii passt de bal in één keer door. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bazelewski passt de bal zonder na te denken. Lichnowski rent richting de bal. Lichnowski met een sublieme pass. Yong-Soo is nu in balbezit. Yong-Soo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyundai Getz 60%, 울산 현대 축구단 40%.
Hyundai Getz - 울산 현대 축구단 0:4