Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: FC SEUL Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
FC SEUL SKT Telecom T1
Attack Tactiek 433
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Yang-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Do speelt de bal door. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ... Hasim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Hiu-Wang de bal. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Yang-Do met een sublieme pass. Daar is Cheng-Tea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Tea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cheng-Tea heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hyun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheng-Tea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Tea passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cheng-Tea heeft problemen om de bal te vangen. Hyun is nu in balbezit. Hyun speelt de bal door. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:2

21e minuut.
Daar is Kwoon-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Do is nu in balbezit. Cachorro González legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yang-Do is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yang-Do neemt zijn aanloop. Hasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cachorro González heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cachorro González ... Strafschop! Kwoon-Yong raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwoon-Yong legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Kwoon-Yong de bal. Dantzer is nu in balbezit. Hyun onderschept slim de pass. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong schiet op doel. Hasim bokst de bal weg.

32e minuut.
Campusano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Joon met een snelle inworp. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lee-Joon rent richting de bal. Campusano is nu in balbezit. Lee-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Joon schiet op doel. Hasim probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kwoon-Yong schiet op doel. Hasim speelt de bal door. Han-Hyung kopt de bal weg. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Hayuon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... Campusano kopt de bal weg. Hasim bokst de bal weg.

40e minuut.
Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kwoon-Yong de bal. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... Hasim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:3

44e minuut.
Cachorro González kan de bal niet met de borst controleren. Cachorro González verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong schiet op doel. Hasim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sung-Do rent richting de bal. Sung-Do geeft een hoge lob. Inworp. Hayuon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Do geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEUL 79%, SKT Telecom T1 21%.
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:3

46e minuut.
Son-Li komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cachorro González geeft een lange en hoge pass. Han-Hyung is nu in balbezit. Kessler is nu in balbezit. Han-Hyung onderschept slim de pass. Han-Hyung geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hyun kopt de bal weg. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:4

61e minuut.
Hasim trapt de bal weg. Hyun kopt de bal weg. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:5

67e minuut.
Jee-Kyung is nu in balbezit. Jee-Kyung geeft de bal voor. Son-Li rent richting de bal. Son-Li heeft problemen om de bal te vangen. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwoon-Yong is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yang-Do krijgt zijn hoofd ertegen. Sung-Do heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Do geeft een hoge lob. Soo-Tae geeft de bal voor. Kwoon-Yong krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Hasim met een harde bal richting middenveld. Hyun kopt de bal weg. Kwoon-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Yong schiet op doel. Hasim bokst de bal weg. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Hiu-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soo-Tae. Hiu-Wang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dantzer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jee-Kyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Han-Hyung geeft de bal voor. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano geeft een hoge lob. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Hyun geeft de bal voor. Klungelig pakt Cachorro González de bal. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:6

78e minuut.
Son-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun is nu in balbezit. Hyun speelt de bal door. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hasim met een harde bal richting middenveld. Hyun kopt de bal weg. Daar is Dantzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:7

86e minuut.
Han-Hyung kopt de bal weg. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel. Cachorro González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hasim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Hasim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEUL 79%, SKT Telecom T1 21%.
FC SEUL - SKT Telecom T1 0:8