Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: Jung Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Jung Gyecheon Jangma
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Grabić geeft een hoge lob. Kwoon-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson onderschept slim de pass. Jefferson schiet op doel. Jae-Bum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 1:0

5e minuut.
Hwan-Ying rent richting de bal. Közalmaz onderschept slim de pass. Közalmaz probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi schiet op doel. De bal raakt de paal. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 2:0

8e minuut.
Voiculescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Han-Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwon-Song rent richting de bal. Kwon-Song draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sung-Byung is nu in balbezit. Minh Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khánh probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mândreanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minh Khánh de bal. Minh Khánh probeert naar een medespeler te passen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Jae-Bum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Simeone passt de bal met de wreef. Közalmaz speelt de bal door. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Jae-Bum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 3:0

23e minuut.
Jefferson probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Do geeft een lange en hoge pass. Han-Kin rent richting de bal. Han-Kin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mândreanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sung-Byung de bal. Közalmaz rent richting de bal. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jefferson is nu in balbezit. Jefferson passt de bal zonder na te denken. Közalmaz probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kwoon-Do met een harde bal richting middenveld. Minh Khánh kopt de bal weg. Közalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 4:0

31e minuut.
Közalmaz is nu in balbezit. Közalmaz passt de bal in één keer door. Simeone met een sublieme pass. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. Jae-Bum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 5:0

33e minuut.
Grabić met een sublieme pass. Jefferson rent richting de bal. Jefferson passt de bal in één keer door. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 6:0

35e minuut.
Simeone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Közalmaz de bal. Minh Khánh probeert naar een medespeler te passen. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kwon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. B. Tóth geeft een lange en hoge pass. Ivaldi heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 7:0

41e minuut.
Jefferson draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Do probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minh Khánh zal de hoekschop nemen. Közalmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Jae-Bum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sung-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 8:0

43e minuut.
Inworp. Mândreanu met de inworp. Daar is Radłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Simeone met een sublieme pass. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz met een sublieme pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel. Jae-Bum bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 9:0

45e minuut.
Chyu-Hyun is nu in balbezit. Minh Khánh begaat een overtreding. Chyu-Hyun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sung-Byung zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheng-Tea maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jung 21%, Gyecheon Jangma 79%.
Jung - Gyecheon Jangma 9:0

51e minuut.
Jefferson passt de bal in één keer door. Közalmaz is nu in balbezit. Közalmaz met een sublieme pass. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Simeone probeert naar een medespeler te passen. Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz geeft een hoge lob. Ivaldi heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 10:0

54e minuut.
Klungelig pakt Sung-Byung de bal. Kwoon-Do is nu in balbezit. Kwoon-Do met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivaldi de bal. Ivaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jefferson is nu in balbezit. Jefferson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sung-Doo de bal. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Simeone kopt de bal weg. Közalmaz is nu in balbezit. Közalmaz probeert naar een medespeler te passen. Jefferson heeft problemen om de bal te vangen. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson passt de bal met de wreef. Kwoon-Do heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minh Khánh neemt de hoekschop. Jae-Bum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Jae-Bum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 11:0

77e minuut.
Mândreanu met een snelle inworp. Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying is nu in balbezit. Simeone verovert de bal door een tackle van achteren. Simeone geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Kwoon-Do trapt de bal weg. Mândreanu kopt de bal weg. Daar is Ivaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Grabić geeft een hoge lob. Jefferson probeert naar een medespeler te passen. Sung-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mândreanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson speelt de bal door. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. Jae-Bum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Grabić rent richting de bal. Grabić geeft de bal voor. Kwoon-Do controleert de bal met de borst. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jung - Gyecheon Jangma 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jung 21%, Gyecheon Jangma 79%.
Jung - Gyecheon Jangma 12:0