Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Island Resort Neluin
352 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 34.7
average Schieten solid
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


11e minuut.
Sun passt de bal zonder na te denken. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yánez. Yánez krijgt een gele kaart. Ling-Hyuong moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ling-Hyuong kan niet meer verder spelen.

12e minuut.
Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli passt de bal in één keer door. Lathan rent richting de bal. Lathan haalt uit met een fantastische trap. Chyu-Kun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Nəsirli de bal. Son-Kwoo is nu in balbezit. Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli draait met de bal, schiet en ... Chyu-Kun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 0:2

22e minuut.
Kurg is nu in balbezit. Kurg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kwoon-Son de bal. Gui-Doo rent richting de bal. Gui-Doo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nəsirli speelt de bal door. Yánez rent richting de bal. Yánez passt de bal zonder na te denken. Lathan is nu in balbezit. Lathan haalt uit met een fantastische trap. Chyu-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 0:3

37e minuut.
Son-Kwoo kopt de bal weg. Yánez speelt de bal door. Lathan is nu in balbezit. Lathan schiet op doel. Hwan-Do probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 61%, Neluin 39%.
Island Resort - Neluin 0:4

46e minuut.
Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli passt de bal met de wreef. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Doo onderschept slim de pass. Gui-Doo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Son-Kwoo is nu in balbezit. Son-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Son is nu in balbezit. Gui-Doo onderschept slim de pass. Gui-Doo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Son-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kwoo speelt de bal door. Husson speelt de bal door. Lathan is nu in balbezit. Lathan draait met de bal, schiet en ... Chyu-Kun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Lathan draait met de bal, schiet en ... Hwan-Do probeert de bal aan de voet te houden. Husson rent richting de bal. Husson geeft een lange en hoge pass. Daar is Park-Oke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 0:5

60e minuut.
Koubios geeft een hoge lob. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli probeert naar een medespeler te passen. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 0:6

61e minuut.
Nəsirli speelt de bal door. Lev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lev passt de bal zonder na te denken. Lathan is nu in balbezit. Lathan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Toti kopt de bal weg. Daar is Son-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Lathan is nu in balbezit. Lathan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ling-Kun geeft een hoge lob. Shuzuko geeft de bal voor. Gui-Doo is nu in balbezit. Gui-Doo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 1:6

75e minuut.
Lev probeert de bal met de borst te controleren. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli passt de bal met de wreef. Lathan rent richting de bal. Lathan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti probeert naar een medespeler te passen. Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli passt de bal zonder na te denken. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Lathan is nu in balbezit. Lathan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kwoo begaat een overtreding. Nəsirli raakt geblesseerd tijdens het duel. Yánez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lathan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Neluin 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 70%, Neluin 30%.
Island Resort - Neluin 1:7