Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTF Mingma 1.Gye Kwooma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Bum-Kum heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyu schiet op doel. Yong-Byung probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Mingma - 1.Gye Kwooma 0:1

14e minuut.
Ote-Lee geeft een lange en hoge pass. Hiu-Sing rent richting de bal. Hiu-Sing geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bum-Kum de bal. Hiu-Sing geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Hamato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ote-Lee. Hamiko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chyu-Li zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ote-Lee onderschept slim de pass. Ote-Lee probeert naar een medespeler te passen. Jee-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Mingma 66%, 1.Gye Kwooma 34%.
KTF Mingma - 1.Gye Kwooma 0:1

66e minuut.
Hiu-Sing met een snelle inworp. Chyu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong onderschept slim de pass. Ling-Hyuong passt de bal met de wreef. Hiu-Sing geeft de bal voor. Son-Kyung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lo-Song de bal. Jee-Kyu rent richting de bal. Jee-Kyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Mingma - 1.Gye Kwooma 0:2

70e minuut.
Yang-Bum probeert de bal aan de voet te houden. Chyu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Ote-Lee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chyu-Li raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Mingma 56%, 1.Gye Kwooma 44%.
KTF Mingma - 1.Gye Kwooma 0:2