Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieux Faucons Pizarro fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou verovert de bal door een tackle van achteren. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Miyehane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Miyehane probeert naar een medespeler te passen. Obama kopt de bal weg. Djom rent richting de bal. Moudoh verovert de bal door een tackle van achteren. Moudoh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Faucons - Pizarro fc 0:1

27e minuut.
Minyem is nu in balbezit. Minyem passt de bal zonder na te denken. Yemga rent richting de bal. Yemga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Bahanag probeert naar een medespeler te passen. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou is nu in balbezit. Tene verovert de bal door een tackle van achteren. Tene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Faucons - Pizarro fc 0:2

42e minuut.
Moudoh passt de bal in één keer door. Tene speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Moumié de bal onder controle te krijgen. N`Kolo rent richting de bal. N`Kolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Faucons - Pizarro fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Faucons 60%, Pizarro fc 40%.
Vieux Faucons - Pizarro fc 0:3

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miyehane met een harde bal richting middenveld. Bahanag kopt de bal weg. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene draait met de bal, schiet en ... Miyehane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi verovert de bal door een tackle van achteren. Minyem onderschept slim de pass. Yemga rent richting de bal. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Moumié geeft een lange en hoge pass. Inworp. N`Kolo met een snelle inworp. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tamen geeft de bal voor. N`Kolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotonang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kotonang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kotonang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
N`Kolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bahanag zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. N`Guimbat heeft problemen om de bal te vangen. Tene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tene schiet op doel. Miyehane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Faucons - Pizarro fc 0:4

90e minuut.
Nouazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouazi geeft de bal voor. N`Kolo kopt de bal weg. Moudoh rent richting de bal. Moudoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Faucons 51%, Pizarro fc 49%.
Vieux Faucons - Pizarro fc 0:4