Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juven FC kriska Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Fotso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotso verovert de bal door een tackle van achteren. N`Jikam is nu in balbezit. N`Jikam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Moussambani is nu in balbezit. Moussambani passt de bal in één keer door. Bong rent richting de bal. Ebale verovert de bal door een tackle van achteren. Ebale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kegne kan de bal niet met de borst controleren. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehawa is nu in balbezit. Ehawa draait met de bal, schiet en ... Bong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juven FC - kriska Fc 0:1

19e minuut.
Fotso passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kegne de bal onder controle te krijgen. M`Bulle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale verovert de bal door een tackle van achteren. Ebale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juven FC - kriska Fc 0:2

34e minuut.
Tchinda passt de bal met de wreef. Ebale rent richting de bal. Enanga rent richting de bal. Enanga geeft een lange en hoge pass. Madi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ebale is nu in balbezit. Ebale passt de bal met de wreef. Ehawa rent richting de bal. Ebale is nu in balbezit. Ebale draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juven FC 67%, kriska Fc 33%.
Juven FC - kriska Fc 0:2

60e minuut.
Kegne geeft de bal voor. Madi is nu in balbezit. Adji met een sublieme pass. Daar is Fotso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fotso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Moussambani de bal. N`Jikam rent richting de bal. N`Jikam probeert naar een medespeler te passen. Fotso rent richting de bal. Fotso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juven FC - kriska Fc 1:2

90e minuut.
Tchinda geeft de bal voor. Inworp. N`Djeya met een snelle inworp. N`Jikam rent richting de bal. N`Jikam geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juven FC 45%, kriska Fc 55%.
Juven FC - kriska Fc 1:2