Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruns Zebres Dñd Flaßh FC
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Tchinda rent richting de bal. Tchinda met een sublieme pass. Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban draait met de bal, schiet en ... Kouamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruns Zebres - Dñd Flaßh FC 1:0

17e minuut.
Eto`o speelt de bal door. Colomban is nu in balbezit. Bendegue verovert de bal door een tackle van achteren. Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. Tchinda schiet op doel. Kouamo bokst de bal weg.

20e minuut.
Tchinda passt de bal met de wreef. N`Gambi rent richting de bal. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda passt de bal met de wreef. Colomban is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruns Zebres - Dñd Flaßh FC 2:0

35e minuut.
Jouan geeft een hoge lob. Klungelig pakt N`Kongo de bal. N`Kongo passt de bal zonder na te denken. Colomban rent richting de bal. Colomban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruns Zebres 39%, Dñd Flaßh FC 61%.
Bruns Zebres - Dñd Flaßh FC 2:0

55e minuut.
Klungelig pakt Mama de bal. Tchinda is nu in balbezit. Tchinda passt de bal met de wreef. Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tadajeu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda haalt uit met een fantastische trap. N`Gambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jouan passt de bal met de wreef. Daar is Tadajeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadajeu met een sublieme pass. Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bong met de inworp. Tadajeu rent richting de bal. Tadajeu met een sublieme pass. Colomban rent richting de bal. Colomban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Fonlon met een snelle inworp. Klungelig pakt Jouan de bal. Jouan geeft een hoge lob. Inoni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Yebga geeft een lange en hoge pass. N`Gambi is nu in balbezit. Colomban onderschept slim de pass. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruns Zebres - Dñd Flaßh FC 3:0

88e minuut.
Inoni rent richting de bal. Inoni passt de bal met de wreef. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... N`Dene maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruns Zebres 36%, Dñd Flaßh FC 64%.
Bruns Zebres - Dñd Flaßh FC 3:0