Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Zebres BSA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Siakam speelt de bal door. Makongo is nu in balbezit. Makongo geeft een hoge lob. M`Beyo bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beyo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tsopzang geeft de bal voor. Betala kopt de bal weg. Dieudonné probeert de bal met de borst te controleren. Esso rent richting de bal. Esso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Napmi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beyo is nu in balbezit. Betala is nu in balbezit. M`Beyo verovert de bal door een tackle van achteren. M`Beyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. N`Toko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makongo geeft de bal voor. M`Beyo springt en kopt de bal. Napmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Zebres 54%, BSA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Zebres - BSA 0:0

50e minuut.
Nouazi geeft een hoge lob. Sopjeu rent richting de bal. Sopjeu passt de bal zonder na te denken. Esso bereikt de bal nog maar net als eerste. Esso schiet op doel. Bassi bokst de bal weg.

53e minuut.
Moreau geeft een lange en hoge pass. Ousmanou kopt de bal weg. Siakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Esso verovert de bal door een tackle van achteren. Esso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
N`Toko geeft de bal voor. Sopjeu is nu in balbezit. Tsopzang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsopzang krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tsopzang speelt de bal door. Kwekeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Moreau naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Zebres 39%, BSA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Zebres - BSA 0:0