Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
k team les talentueux
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
N`Jock geeft de bal voor. Yemga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Momo. Momo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
N`Jock rent richting de bal. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo passt de bal met de wreef. Akoa rent richting de bal. Akoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Jankouo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Jock probeert de bal met de borst te controleren. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. N`Jock met een snelle inworp. Yemga rent richting de bal. Bengondo rent richting de bal. Bengondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lea trapt de bal weg van het doel. N`Jikam kopt de bal weg. Daar is M`Bulle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Jila rent richting de bal. N`Jila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Momo passt de bal zonder na te denken. Akoa bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jock schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Jock krijgt een gele kaart. Akoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bengondo komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Obama probeert naar een medespeler te passen. Ombang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombang geeft een hoge lob. N`Jock met een sublieme pass. N`Jila speelt de bal door. Obama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Bengondo de bal. N`Jock is nu in balbezit. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo geeft een lange en hoge pass. M`Bang kopt de bal weg. Kamdem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
N`Jock verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. N`Jankouo met een snelle inworp. Bengondo rent richting de bal. Bengondo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Yemga rent richting de bal. Etogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga verovert de bal door een tackle van achteren. Yemga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Obama onderschept slim de pass. Obama geeft de bal voor. Daar is Lea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemga rent richting de bal. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
k team - les talentueux 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k team 40%, les talentueux 60%.
k team - les talentueux 0:1

51e minuut.
Obama probeert naar een medespeler te passen. Daar is N`Jikam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obama speelt de bal door. Akoa rent richting de bal. Akoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mpondo rent richting de bal. Mpondo geeft de bal voor. Daar is Bengondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Jock rent richting de bal. N`Jock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Yemga met de inworp. N`Jock bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jock passt de bal zonder na te denken. Yemga rent richting de bal. Yemga draait met de bal, schiet en ... Obama bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k team 37%, les talentueux 63%.
k team - les talentueux 0:1