Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABANG FC Braves Pélicans
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
M`Bia rent richting de bal. Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enanga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Enanga kan niet meer verder spelen. Efoulou komt het veld opgelopen.

21e minuut.
M`Bia is nu in balbezit. M`Bia met een sublieme pass. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABANG FC 51%, Braves Pélicans 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABANG FC - Braves Pélicans 0:0

54e minuut.
N`Gambi geeft de bal voor. Inworp. M`Bia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eyobo rent richting de bal. Eyobo geeft een hoge lob. Essome bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
N`Doki bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa onderschept slim de pass. M`Bassa met een sublieme pass. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka haalt uit met een fantastische trap. Essome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Araka is nu in balbezit. Araka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ABANG FC - Braves Pélicans 0:1

58e minuut.
N`Gambi rent richting de bal. M`Bassa verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bassa speelt de bal door. Araka is nu in balbezit. Araka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moudoh is nu in balbezit. M`Biayi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Biayi geeft een lange en hoge pass. Gathuessi heeft problemen om de bal te vangen. Gathuessi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yinda is nu in balbezit. Yinda passt de bal met de wreef. Bikoue rent richting de bal. Bikoue haalt uit met een fantastische trap. Edjoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABANG FC - Braves Pélicans 1:1

73e minuut.
N`Doki bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bia onderschept slim de pass. M`Bia passt de bal zonder na te denken. Araka is nu in balbezit. Araka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABANG FC 44%, Braves Pélicans 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABANG FC - Braves Pélicans 1:1