Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Sky Soccer GRACE LEAGUE
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
N`Tamack is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Tamack met een snelle inworp. Tchandjeu is nu in balbezit. Tchandjeu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Andela speelt de bal door. Tcheuko is nu in balbezit. N`Kongo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Kongo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
N`Diba verovert de bal door een tackle van achteren. Andela is nu in balbezit. Andela probeert naar een medespeler te passen. Tcheuko is nu in balbezit. Tcheuko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tchandjeu rent richting de bal. Tchandjeu passt de bal zonder na te denken. Biyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biyik schiet op doel. M`Beng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - GRACE LEAGUE 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Andela de bal. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Biyik begaat een overtreding. Biyik krijgt een gele kaart.

31e minuut.
N`Joumeck is nu in balbezit. N`Joumeck passt de bal met de wreef. Tchandjeu probeert de bal aan de voet te houden. Biyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tchandjeu passt de bal in één keer door. N`Joumeck bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joumeck passt de bal met de wreef. Biyik rent richting de bal. Biyik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - GRACE LEAGUE 2:0

36e minuut.
Biyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biyik met een sublieme pass. Malenou heeft problemen om de bal te vangen. Biyik onderschept slim de pass. Biyik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - GRACE LEAGUE 3:0

39e minuut.
Tchandjeu rent richting de bal. Tchandjeu geeft een lange en hoge pass. Biyik is nu in balbezit. Biyik haalt uit met een fantastische trap. M`Beng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Sky Soccer - GRACE LEAGUE 4:0

42e minuut.
Djappa geeft de bal voor. Daar is Ousmanou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battokok bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok heeft problemen om de bal te vangen. Battokok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tchandjeu kopt de bal weg. Biakollo rent richting de bal. Biyik verovert de bal door een tackle van achteren. Biyik draait met de bal, schiet en ... M`Beng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Sky Soccer 40%, GRACE LEAGUE 60%.
New Sky Soccer - GRACE LEAGUE 4:0

46e minuut.
Klungelig pakt N`Keng de bal. N`Keng geeft een lange en hoge pass. Djappa probeert de bal aan de voet te houden. Biyik onderschept slim de pass. Biyik schiet op doel. M`Beng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Biakollo geeft de bal voor. Inworp. N`Joumeck met de inworp. Tchandjeu rent richting de bal. Tchandjeu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Malenou is nu in balbezit. Malenou geeft een lange en hoge pass. Daar is N`Gallah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Joumeck rent richting de bal. N`Joumeck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Malenou geeft een hoge lob. N`Joumeck is nu in balbezit. N`Joumeck passt de bal zonder na te denken. Biyik is nu in balbezit. Biyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
N`Gallah bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gallah geeft de bal voor. Daar is Araka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andela verovert de bal door een tackle van achteren. Andela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
N`Kongo onderschept slim de pass. M`Bassi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bassi probeert naar een medespeler te passen. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Sky Soccer 41%, GRACE LEAGUE 59%.
New Sky Soccer - GRACE LEAGUE 4:0