Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:29
  • Competitiewedstrijd: 3e Division.03
  • Stadion: AFCAS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2388
AFCAS Incroyables Caméléons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Inworp. Tchanthuing met de inworp. N`Gom heeft problemen om de bal te vangen. Amougou rent richting de bal. Amougou haalt uit met een fantastische trap. Biaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFCAS - Incroyables Caméléons 0:1

36e minuut.
N`Gom geeft een lange en hoge pass. Wanssi rent richting de bal. Wanssi passt de bal met de wreef. Onguetou is nu in balbezit. Onguetou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biaka met een harde bal richting middenveld. Wanssi kopt de bal weg. Onguetou is nu in balbezit. Onguetou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
M`Bulle passt de bal zonder na te denken. Onguetou rent richting de bal. M`Bassi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onguetou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Amougou neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AFCAS - Incroyables Caméléons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFCAS 60%, Incroyables Caméléons 40%.
AFCAS - Incroyables Caméléons 0:2

76e minuut.
N`Dengue met de inworp. Wanssi speelt de bal door. N`Gom rent richting de bal. Amougou rent richting de bal. Amougou haalt uit met een fantastische trap. Biaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFCAS 52%, Incroyables Caméléons 48%.
AFCAS - Incroyables Caméléons 0:2