Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Ужгород Liberty United
shcherbei Tactiek nog13c
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 58.6
excellent Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Demyanenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapecí rent richting de bal. Dapecí geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Liberty United 1:0

7e minuut.
Botezan met een snelle inworp. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca begaat een overtreding. Spytsyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Botezan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Beočanin kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suckling. Suckling krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Beočanin de bal. Beočanin passt de bal zonder na te denken. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Liberty United 2:0

25e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Demyanenko is nu in balbezit. Dapecí verovert de bal door een tackle van achteren. Dapecí schiet op doel. Joon-Doo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Muscut Azzopardi stond buitenspel. Vukadinović komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Spytsyn probeert naar een medespeler te passen. Caridad verovert de bal door een tackle van achteren. Botezan is nu in balbezit. Botezan geeft de bal voor. Vukadinović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn speelt de bal door. Botezan heeft problemen om de bal te vangen. Botezan geeft de bal voor. Vukadinović krijgt zijn hoofd ertegen. Reina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Durieux komt het veld opgelopen. Zeynalov komt het veld opgelopen. Gavryushov komt het veld opgelopen. Granlund komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 42%, Liberty United 58%.
ФК Ужгород - Liberty United 2:0

46e minuut.
Přívracký passt de bal zonder na te denken. Dapecí rent richting de bal. Voştinar rent richting de bal. Dapecí onderschept slim de pass. Dapecí haalt uit met een fantastische trap. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz onderschept slim de pass. Scholz met een sublieme pass. Durieux rent richting de bal. Durieux geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Tadiotto kopt de bal weg. Zeynalov probeert naar een medespeler te passen. Gavryushov rent richting de bal. Gavryushov geeft een hoge lob. Durieux springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Valkeajärvi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voştinar. Valkeajärvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voştinar geeft de bal voor. Beočanin met een snel genomen vrije trap. Dapecí springt en kopt de bal. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valkeajärvi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Suckling is nu in balbezit. Suckling geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nechyporuk de bal. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gavryushov rent richting de bal. Caridad onderschept slim de pass. Caridad speelt de bal door. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Beočanin geeft een lange en hoge pass. Dapecí kopt de bal weg. Klungelig pakt Güner de bal. Güner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Liberty United 3:0

78e minuut.
Tadiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadiotto passt de bal met de wreef. Durieux is nu in balbezit. Durieux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Liberty United 3:1

81e minuut.
Inworp. Demyanenko met een snelle inworp. Gavryushov rent richting de bal. Gavryushov geeft een lange en hoge pass. Durieux maakt een snoekduik en kopt de bal. Reina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Beočanin kopt de bal weg. Daar is Durieux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durieux passt de bal zonder na te denken. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov haalt uit met een fantastische trap. Reina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Liberty United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 48%, Liberty United 52%.
ФК Ужгород - Liberty United 3:2