Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ельбрус Liberty United
541sss Tactiek nog13c
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
68.6 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten solid
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Montana is nu in balbezit. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Montana rent richting de bal. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás schiet op doel. Joon-Doo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Liberty United 1:0

7e minuut.
Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz speelt de bal door. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi draait met de bal, schiet en ... Małyszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kanchaveli speelt de bal door. Somlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlai geeft een lange en hoge pass. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avetissyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Somlai kopt de bal weg. Montana rent richting de bal. Kanchaveli probeert naar een medespeler te passen. Somlai geeft de bal voor. Montana springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kanchaveli passt de bal zonder na te denken. Montana is nu in balbezit. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás draait met de bal, schiet en ... Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Liberty United 2:0

24e minuut.
Spytsyn kopt de bal weg. Gapon rent richting de bal. Gapon speelt de bal door. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi haalt uit met een fantastische trap. Małyszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Adalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapon onderschept slim de pass. Gapon passt de bal zonder na te denken. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
McDonald passt de bal in één keer door. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan passt de bal in één keer door. Fernández Nicolás rent richting de bal. Fernández Nicolás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Kanchaveli de bal. Kanchaveli met een sublieme pass. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Emmerson rent richting de bal. Spytsyn verovert de bal door een tackle van achteren. Spytsyn passt de bal met de wreef. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Vukadinović komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kanchaveli rent richting de bal. Kanchaveli speelt de bal door. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Liberty United 3:0

37e minuut.
Fernández Nicolás speelt de bal door. Kanchaveli rent richting de bal. Kanchaveli passt de bal zonder na te denken. Fernández Nicolás rent richting de bal. Fernández Nicolás schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Adalı rent richting de bal. Adalı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gapon met de inworp. Scholz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gapon probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thắng rent richting de bal. Vukadinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukadinović krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Botezan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Durieux komt het veld opgelopen. Zeynalov komt het veld opgelopen. Gavryushov komt het veld opgelopen. Granlund komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ельбрус 41%, Liberty United 59%.
Ельбрус - Liberty United 3:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Thắng de bal onder controle te krijgen. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft een lange en hoge pass. Vukadinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Liberty United 3:1

57e minuut.
Voigt geeft een hoge lob. Inworp. Somlai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás haalt uit met een fantastische trap. Granlund bokst de bal weg. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Liberty United 4:1

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somlai met een snelle inworp. Kanchaveli rent richting de bal. Kanchaveli geeft een hoge lob. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Liberty United 5:1

60e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov onderschept slim de pass. Zeynalov passt de bal zonder na te denken. Gavryushov geeft een lange en hoge pass. Scholz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Gavryushov de bal. Gavryushov passt de bal in één keer door. Durieux met een sublieme pass. Vukadinović rent richting de bal. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Hoàng Thắng met een sublieme pass. Durieux rent richting de bal. Durieux passt de bal met de wreef. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ельбрус 50%, Liberty United 50%.
Ельбрус - Liberty United 5:1