Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campione L`viv FC 112
3-4-3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 22.4
incredible Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Fachludin passt de bal zonder na te denken. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla passt de bal in één keer door. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Mikhailichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bobochkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Mikhailichenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 1:0

5e minuut.
Venables met een sublieme pass. Vanaküla speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 2:0

11e minuut.
Tomeo verovert de bal door een tackle van achteren. Tomeo passt de bal in één keer door. Fachludin met een sublieme pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek passt de bal met de wreef. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 3:0

18e minuut.
Virranranta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prokhorov. Virranranta raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomeo met een snel genomen vrije trap. Koszek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolesnikov de bal. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Baburov probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff rent richting de bal. Kolesnikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolesnikov krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mikhailichenko met een harde bal richting middenveld. Fachludin probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Mikhailichenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 4:0

27e minuut.
Vanaküla passt de bal met de wreef. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff passt de bal met de wreef. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 5:0

34e minuut.
Bobochkin onderschept slim de pass. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla met een sublieme pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 6:0

39e minuut.
Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla passt de bal zonder na te denken. Fachludin probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Mikhailichenko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 7:0

40e minuut.
Yakushev onderschept slim de pass. Cucu onderschept slim de pass. Cucu met een sublieme pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Mikhailichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Blokhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla verovert de bal door een tackle van achteren. Vanaküla probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Mikhailichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fachludin passt de bal in één keer door. Baburov rent richting de bal. Baburov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koszek de bal. Koszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bobochkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikhailichenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 23%, 112 77%.
Campione L`viv FC - 112 8:0

48e minuut.
Fachludin is nu in balbezit. Fachludin passt de bal met de wreef. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap. Mikhailichenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 9:0

53e minuut.
Fachludin speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek passt de bal met de wreef. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tomeo probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 10:0

56e minuut.
Baburov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomeo is nu in balbezit. Tomeo passt de bal in één keer door. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Mikhailichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek passt de bal met de wreef. Yakushev rent richting de bal. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bobochkin is nu in balbezit. Bobochkin geeft een lange en hoge pass. Fachludin kopt de bal weg. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baburov kopt de bal weg. Klungelig pakt Dibrova de bal. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cucu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bobochkin de bal. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 11:0

71e minuut.
Stavka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baburov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Filipenko met de inworp. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff met een sublieme pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Vanaküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fachludin rent richting de bal. Fachludin passt de bal met de wreef. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla geeft de bal voor. Mikhailichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 12:0

82e minuut.
Nyczko geeft een lange en hoge pass. Baburov rent richting de bal. Baburov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vanaküla de bal. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cucu rent richting de bal. Cucu passt de bal zonder na te denken. Vanaküla speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Mikhailichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Mikhailichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kolesnikov probeert de bal aan de voet te houden. Fachludin kopt de bal weg. Vanaküla rent richting de bal. Vanaküla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bobochkin de bal onder controle te krijgen. Mikhailichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Virranranta is nu in balbezit. Virranranta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bobochkin de bal. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stavka kopt de bal weg. Virranranta geeft de bal voor. Koszek kopt de bal weg. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rybka met een sublieme pass. Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachludin passt de bal zonder na te denken. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - 112 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 14%, 112 86%.
Campione L`viv FC - 112 13:0