Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:12
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: ASK IV Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35999
ASK-Songhua SK Puikas
defend Tactiek Second level
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 48.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Damert met een sublieme pass. Grote rent richting de bal. Grote passt de bal met de wreef. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Moskalewicz de bal onder controle te krijgen. Peltmanis geeft een lange en hoge pass. Arce probeert naar een medespeler te passen. Junde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken speelt de bal door. Siens geeft een hoge lob. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Talsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Talsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klūga probeert naar een medespeler te passen. Magierowski met een sublieme pass. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Talsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Junde passt de bal in één keer door. Peltmanis heeft problemen om de bal te vangen. Lizik speelt de bal door. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Talsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lizik passt de bal met de wreef. Grote bereikt de bal nog maar net als eerste. Grote passt de bal zonder na te denken. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Magierowski rent richting de bal. Magierowski passt de bal in één keer door. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken verovert de bal door een tackle van achteren. Relmulafken schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Turgut komt het veld opgelopen. Upenieks komt het veld opgelopen. Meir komt het veld opgelopen. Alksnis komt het veld opgelopen. Pāns komt het veld opgelopen. Gran komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 34%, SK Puikas 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASK-Songhua - SK Puikas 0:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dombek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Meir probeert naar een medespeler te passen. Grote bereikt de bal nog maar net als eerste. Grote met een sublieme pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Meir probeert naar een medespeler te passen. Moskalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Talsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - SK Puikas 1:0

66e minuut.
Naiqun geeft een hoge lob. Daar is Zellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - SK Puikas 2:0

70e minuut.
Turgut kopt de bal weg. Meir rent richting de bal. Meir passt de bal zonder na te denken. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Talsis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Grote passt de bal in één keer door. Struzyna rent richting de bal. Meir is nu in balbezit. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Moskalewicz geeft een hoge lob. Naiqun kopt de bal weg. Klungelig pakt Meir de bal. Struzyna rent richting de bal. Struzyna schiet op doel. Talsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Naiqun geeft een hoge lob. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naiqun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nilov raakt geblesseerd tijdens het duel. Strauts legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pascoalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Struzyna is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zellis ... Strafschop! Struzyna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Purgailis komt het veld opgelopen. Struzyna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Talsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - SK Puikas 3:0

86e minuut.
Dombek is nu in balbezit. Dombek passt de bal met de wreef. Nilov rent richting de bal. Nilov haalt uit met een fantastische trap. Pascoalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 29%, SK Puikas 71%.
ASK-Songhua - SK Puikas 3:0