Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:12
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Riga FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35999
Riga FC libero
5-3-2 Tactiek 5+5
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten very good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Carmignani verovert de bal door een tackle van achteren. Carmignani geeft de bal voor. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cabaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - libero 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Zeltītis de bal. Hofstetter rent richting de bal. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... Zagdański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Riga FC - libero 1:1

20e minuut.
Kolle met een snelle inworp. Zərgərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani begaat een overtreding. Carmignani krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hofstetter heeft problemen om de bal te vangen. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis passt de bal in één keer door. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis draait met de bal, schiet en ... Zagdański bokst de bal weg.

31e minuut.
Gruzītis passt de bal met de wreef. Olechowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strupis. Strupis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Carmignani is nu in balbezit. Carmignani passt de bal zonder na te denken. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Rēpelis komt het veld opgelopen. Daris komt het veld opgelopen. Banka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 62%, libero 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Riga FC - libero 1:1

46e minuut.
Daris passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Banka de bal. Umlauf is nu in balbezit. Umlauf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - libero 2:1

50e minuut.
Hofstetter onderschept slim de pass. Hofstetter geeft een lange en hoge pass. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - libero 3:1

56e minuut.
Jomaoui neemt vlug de vrije trap. Daris kopt de bal weg. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis schiet op doel. Zagdański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - libero 3:2

62e minuut.
Moretti passt de bal met de wreef. Olechowski is nu in balbezit. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochoa krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Zeltītis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telvi. Telvi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Strupis probeert naar een medespeler te passen. Moretti heeft problemen om de bal te vangen. Zeltītis is nu in balbezit. Daris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jomaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaoui passt de bal in één keer door. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Zagdański bokst de bal weg.

74e minuut.
Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi onderschept slim de pass. Daris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daris krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Moretti rent richting de bal. Biserčić verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi begaat een overtreding. Telvi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli speelt de bal door. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Zagdański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Riga FC - libero 3:3

86e minuut.
Biserčić verovert de bal door een tackle van achteren. Biserčić passt de bal met de wreef. Hofstetter rent richting de bal. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hofstetter met een sublieme pass. Carmignani rent richting de bal. Carmignani passt de bal zonder na te denken. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu schiet op doel. Cabaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 67%, libero 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Riga FC - libero 3:3