Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:12
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Riga FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35999
Riga FC ASK-Songhua
5-3-2 Tactiek defend
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 59.3
average Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Struzyna passt de bal in één keer door. Gămălie rent richting de bal. Gămălie passt de bal in één keer door. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel. Zagdański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft de bal voor. Relmulafken kopt de bal weg. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Zagdański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 0:1

20e minuut.
Lizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik passt de bal in één keer door. Magierowski speelt de bal door. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 0:2

25e minuut.
Lizik probeert naar een medespeler te passen. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 0:3

30e minuut.
Lizik is nu in balbezit. Lizik passt de bal zonder na te denken. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna schiet op doel. Zagdański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo geeft een hoge lob. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt Gămălie de bal. Gămălie met een sublieme pass. Lizik probeert naar een medespeler te passen. Struzyna rent richting de bal. Struzyna schiet op doel. Zagdański bokst de bal weg. Junde heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Magierowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Magierowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Magierowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bandırmalıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hofstetter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Struzyna kopt de bal weg. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grote. Grote krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hải Phong met een sublieme pass. Junde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 1:4

41e minuut.
Lizik speelt de bal door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie passt de bal zonder na te denken. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel. Zagdański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Zagdański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 1:5

45e minuut.
Inworp. Pāns komt het veld opgelopen. Gran komt het veld opgelopen. Turgut komt het veld opgelopen. Meir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 63%, ASK-Songhua 37%.
Riga FC - ASK-Songhua 1:5

65e minuut.
Grote bereikt de bal nog maar net als eerste. Grote passt de bal in één keer door. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Zagdański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 1:6

68e minuut.
Meir met een sublieme pass. Grote rent richting de bal. Grote geeft de bal voor. Struzyna krijgt zijn hoofd ertegen. Zagdański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Meir met een sublieme pass. Daar is Gran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gran probeert naar een medespeler te passen. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken schiet op doel. Zagdański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Klungelig pakt Struzyna de bal. Struzyna geeft de bal voor. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 1:7

86e minuut.
Purgailis komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Grote is nu in balbezit. Grote passt de bal met de wreef. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir onderschept slim de pass. Meir haalt uit met een fantastische trap. Zagdański bokst de bal weg. Purgailis is nu in balbezit. Purgailis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - ASK-Songhua 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 59%, ASK-Songhua 41%.
Riga FC - ASK-Songhua 1:8