Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Wilargo Football Warriors
Normal Tactiek .4-3-3
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 45.6
zwak Schieten solide
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Kınay geeft de bal voor. Bedra kopt de bal weg. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Latawiec rent richting de bal. Latawiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:1

5e minuut.
Latawiec rent richting de bal. Latawiec speelt de bal door. Danovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász onderschept slim de pass. Vadász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Snīpis onderschept slim de pass. Snīpis geeft een lange en hoge pass. Latawiec kopt de bal weg. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ... Sieka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sieka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Latawiec de bal. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász probeert naar een medespeler te passen. Latawiec rent richting de bal. Latawiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:2

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Censaitis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vadász rent richting de bal. Vadász schiet op doel. Sieka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:3

10e minuut.
Veilands is nu in balbezit. Censaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Censaitis met een sublieme pass. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:4

11e minuut.
Klungelig pakt Latawiec de bal. Tukums begaat een overtreding. Latawiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Snīpis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sieka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kınay heeft problemen om de bal te vangen. Kınay met een sublieme pass. Latawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász rent richting de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kınay is nu in balbezit. Kınay geeft een lange en hoge pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:5

21e minuut.
Jurisons maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nánási met een sublieme pass. Censaitis met een sublieme pass. Klungelig pakt Vadász de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:6

24e minuut.
Kancers kopt de bal weg. Censaitis is nu in balbezit. Censaitis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bedra de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nánási kopt de bal weg. Censaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis passt de bal zonder na te denken. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tārtiņš met een sublieme pass. Snīpis rent richting de bal. Snīpis geeft de bal voor. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Snīpis geeft de bal voor. Vadász kopt de bal weg. Latawiec rent richting de bal. Latawiec draait met de bal, schiet en ... Sieka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:7

34e minuut.
Censaitis met de inworp. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis geeft een lange en hoge pass. Latawiec rent richting de bal. Latawiec draait met de bal, schiet en ... Sieka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:8

35e minuut.
Jurisons is nu in balbezit. Vadász verovert de bal door een tackle van achteren. Latawiec rent richting de bal. Bedra rent richting de bal. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:9

37e minuut.
Censaitis rent richting de bal. Censaitis geeft de bal voor. Latawiec kopt de bal weg. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Sieka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:10

41e minuut.
Sieka trapt de bal weg. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay passt de bal zonder na te denken. Vadász rent richting de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Wilargo 80%, Football Warriors 20%.
Club Wilargo - Football Warriors 0:10

49e minuut.
Latawiec heeft problemen om de bal te vangen. Ogle is nu in balbezit. Latawiec onderschept slim de pass. Latawiec draait met de bal, schiet en ... Kancers probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Snīpis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vadász springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:11

60e minuut.
Tārtiņš met een sublieme pass. Latawiec rent richting de bal. Latawiec passt de bal in één keer door. Vadász rent richting de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Sieka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:12

63e minuut.
Danovskis passt de bal met de wreef. Latawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász rent richting de bal. Vadász schiet op doel. Sieka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:13

68e minuut.
Vadász passt de bal zonder na te denken. Bedra heeft problemen om de bal te vangen. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec schiet op doel. Sieka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:14

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sieka niet meer kan verder spelen. Štomanis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Latawiec heeft problemen om de bal te vangen. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec schiet op doel. Štomanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:15

73e minuut.
Dobelis is nu in balbezit. Latawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra draait met de bal, schiet en ... Štomanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:16

73e minuut.
Lāpītājs rent richting de bal. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Ogle is nu in balbezit. Bedra onderschept slim de pass. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Censaitis rent richting de bal. Censaitis probeert naar een medespeler te passen. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec draait met de bal, schiet en ... Dobelis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Snīpis met een sublieme pass. Censaitis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:17

78e minuut.
Snīpis passt de bal zonder na te denken. Gudrinieks is nu in balbezit. Gudrinieks geeft een hoge lob. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:18

80e minuut.
Tārtiņš met een sublieme pass. Kınay is nu in balbezit. Kınay passt de bal in één keer door. Censaitis is nu in balbezit. Censaitis geeft een lange en hoge pass. Štomanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Latawiec springt en kopt de bal. Štomanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:19

83e minuut.
Latawiec is nu in balbezit. Latawiec passt de bal zonder na te denken. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Štomanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:20

85e minuut.
Ogle is nu in balbezit. Ogle met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Censaitis met de inworp. Kınay geeft een lange en hoge pass. Štomanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tukums heeft problemen om de bal te vangen. Snīpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Snīpis passt de bal met de wreef. Vadász rent richting de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dobelis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snīpis met de inworp. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Wilargo - Football Warriors 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Wilargo 86%, Football Warriors 14%.
Club Wilargo - Football Warriors 0:21