Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogre United Raidings Dūži
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Vakarnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakarnieks geeft een lange en hoge pass. Dacis probeert de bal aan de voet te houden. Kačanovs rent richting de bal. Kačanovs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kačanovs is nu in balbezit. Kačanovs schiet op doel. Purvītis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Birze kan de bal niet met de borst controleren. Kačanovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Birze verovert de bal door een tackle van achteren. Sēlis rent richting de bal. Sēlis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sildvaris met de inworp. Trumpelis rent richting de bal. Centonis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trumpelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trumpelis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mačs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osmanis rent richting de bal. Osmanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - Raidings Dūži 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 51%, Raidings Dūži 49%.
Ogre United - Raidings Dūži 1:0

46e minuut.
Prīdāns rent richting de bal. Prīdāns geeft een lange en hoge pass. Buliņš rent richting de bal. Buliņš schiet op doel. Mačs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - Raidings Dūži 2:0

72e minuut.
Birkāns kopt de bal weg. Sēlis rent richting de bal. Sēlis passt de bal met de wreef. Kačanovs is nu in balbezit. Kačanovs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - Raidings Dūži 2:1

79e minuut.
Sēlis speelt de bal door. Kačanovs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soloņicins. Soloņicins krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mačs trapt de bal weg. Flaksis rent richting de bal. Kreicbergs begaat een overtreding. Kreicbergs krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 49%, Raidings Dūži 51%.
Ogre United - Raidings Dūži 2:1