Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT fc samb
523 Tactiek BIO CITY
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Pam is nu in balbezit. Amadou Tall is nu in balbezit. Pam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pam schiet op doel. Pieszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 0:1

14e minuut.
Torsvik rent richting de bal. Moldenhauer onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van De Schrijver ... Strafschop! De Schrijver krijgt een gele kaart. Moldenhauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žalac legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Savaşçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:1

18e minuut.
Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall passt de bal met de wreef. Pam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:2

19e minuut.
Sagna geeft een hoge lob. Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall schiet op doel. Pieszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:3

22e minuut.
A`dara passt de bal zonder na te denken. Pam is nu in balbezit. Palotás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palotás krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Dossou met een sublieme pass. Correa rent richting de bal. Correa probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:4

27e minuut.
Amadou Tall heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel. Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:5

30e minuut.
Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall schiet op doel. Caruccio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:6

30e minuut.
A`dara geeft een lange en hoge pass. Correa kopt de bal weg. Daar is Visconde de Taunay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pam is nu in balbezit. Pam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diop-Mambety komt het veld opgelopen. Ousseynou Mbengue komt het veld opgelopen. Dabo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 62%, fc samb 38%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:6

46e minuut.
Aziz Diouf kopt de bal weg. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Pieszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:7

59e minuut.
Dabo geeft een lange en hoge pass. Dossou heeft problemen om de bal te vangen. Dossou probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Pieszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
A`dara heeft problemen om de bal te vangen. A`dara geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Pieszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pam schiet op doel. Caruccio kopt de bal weg. Drymonakos heeft problemen om de bal te vangen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:8

70e minuut.
De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall rent richting de bal. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Pieszek bokst de bal weg.

71e minuut.
Amadou Tall speelt de bal door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Serbezov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:9

75e minuut.
Pieszek met een sublieme pass. A`dara kopt de bal weg. Correa controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. A`dara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pieszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amadou Tall springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 1:10

78e minuut.
Drymonakos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ousseynou Mbengue de bal onder controle te krijgen. Diop-Mambety bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac onderschept slim de pass. Žalac haalt uit met een fantastische trap. Savaşçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dabo heeft problemen om de bal te vangen. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 2:10

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savaşçı trapt de bal weg. Pam kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 2:11

89e minuut.
Serban met de inworp. Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Doye maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, N`Doye moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! N`Doye schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
A`dara met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Correa probeert naar een medespeler te passen. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 56%, fc samb 44%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - fc samb 2:11