Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:29
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: SAN SIRO
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10500
FC ENGALE 28 TOUBA O.Lyon
SUPER MARIO Tactiek Deep impact
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 49.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Peladeiro probeert de bal met de borst te controleren. Colmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mokoko speelt de bal door. Neves met een sublieme pass. Ormeño rent richting de bal. Ormeño geeft een lange en hoge pass. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Neves met een snelle inworp. Abbaszadə rent richting de bal. Abbaszadə speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 63%, O.Lyon 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ENGALE 28 TOUBA - O.Lyon 0:0

88e minuut.
Abbaszadə geeft een lange en hoge pass. Santos onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ormeño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delgado springt en kopt de bal. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Abbaszadə geeft een hoge lob. Daar is Van Mol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 52%, O.Lyon 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ENGALE 28 TOUBA - O.Lyon 0:0