Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:29
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Olympiquo
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10180
plouf plouf plouf Diamaguene
dock433 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 27.2
solid Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen average


9e minuut.
Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino passt de bal zonder na te denken. Marone heeft problemen om de bal te vangen. Marone geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marone verovert de bal door een tackle van achteren. Marone passt de bal in één keer door. Löfberg rent richting de bal. Firmino is nu in balbezit. Firmino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Kasso rent richting de bal. Löfberg verovert de bal door een tackle van achteren. Löfberg schiet op doel. Tafsir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 1:0

13e minuut.
Firmino passt de bal zonder na te denken. Daar is Löfberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socorro rent richting de bal. Socorro schiet op doel. Tafsir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 2:0

14e minuut.
Dabo is nu in balbezit. Socorro onderschept slim de pass. Socorro met een sublieme pass. Daar is Löfberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löfberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Firmino rent richting de bal. Firmino schiet op doel. Tafsir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Socorro heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Firmino rent richting de bal. Löfberg is nu in balbezit. Socorro rent richting de bal. Socorro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 3:0

21e minuut.
Firmino rent richting de bal. Firmino passt de bal zonder na te denken. Löfberg speelt de bal door. Socorro is nu in balbezit. Socorro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Séne probeert naar een medespeler te passen. Kasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino draait met de bal, schiet en ... Tafsir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 4:0

29e minuut.
Firmino rent richting de bal. Firmino passt de bal met de wreef. Löfberg is nu in balbezit. Socorro rent richting de bal. Socorro haalt uit met een fantastische trap. Tafsir bokst de bal weg. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 5:0

32e minuut.
Baudin kan de bal niet met de borst controleren. Firmino met een sublieme pass. Klungelig pakt Socorro de bal. Socorro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 33%, Diamaguene 67%.
plouf plouf plouf - Diamaguene 6:0

47e minuut.
Löfberg rent richting de bal. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino probeert naar een medespeler te passen. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 7:0

54e minuut.
Carvalho passt de bal in één keer door. Włodarski probeert naar een medespeler te passen. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 8:0

60e minuut.
Kouoh geeft een hoge lob. Leye kopt de bal weg. Marone heeft problemen om de bal te vangen. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dabo onderschept slim de pass. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres met een sublieme pass. Socorro is nu in balbezit. Socorro haalt uit met een fantastische trap. Tafsir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Löfberg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 9:0

65e minuut.
Marone passt de bal in één keer door. Firmino rent richting de bal. Firmino geeft een lange en hoge pass. Socorro rent richting de bal. Socorro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 10:0

66e minuut.
Sylva met een sublieme pass. Ousmane met een sublieme pass. Preira heeft problemen om de bal te vangen. Socorro is nu in balbezit. Socorro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Firmino is nu in balbezit. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Marone verovert de bal door een tackle van achteren. Marone passt de bal met de wreef. Firmino met een sublieme pass. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Séne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Séne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Séne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 11:0

76e minuut.
Inworp. Babs komt het veld opgelopen. Marone met een snelle inworp. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Torres is nu in balbezit. Séne rent richting de bal. Séne probeert naar een medespeler te passen. Socorro rent richting de bal. Socorro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Klungelig pakt Firmino de bal. Firmino passt de bal zonder na te denken. Socorro rent richting de bal. Socorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
plouf plouf plouf - Diamaguene 12:0

82e minuut.
Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Marone onderschept slim de pass. Marone probeert naar een medespeler te passen. Firmino rent richting de bal. Firmino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Firmino is nu in balbezit. Firmino passt de bal met de wreef. Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro draait met de bal, schiet en ... Tafsir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Virassamy rent richting de bal. Marone rent richting de bal. Marone geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: plouf plouf plouf 19%, Diamaguene 81%.
plouf plouf plouf - Diamaguene 12:0