Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamono Saint Louis Matam FC
survivor Tactiek hope
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen very good


3e minuut.
Avrigeanu met een sublieme pass. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Melzi rent richting de bal. Melzi haalt uit met een fantastische trap. Faye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Melzi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamono Saint Louis - Matam FC 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Mareczek is nu in balbezit. Mareczek geeft de bal voor. Czerwek maakt een snoekduik en kopt de bal. Faye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Barco verovert de bal door een tackle van achteren. Barco passt de bal met de wreef. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Melzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Faye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Faye probeert naar een medespeler te passen. Weśniuk controleert de bal met de borst. Avrigeanu met een sublieme pass. Melzi rent richting de bal. Melzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kabel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavernier rent richting de bal. Tavernier passt de bal met de wreef. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamono Saint Louis 34%, Matam FC 66%.
Jamono Saint Louis - Matam FC 1:0

46e minuut.
Giertych komt het veld opgelopen. Antequera komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier verovert de bal door een tackle van achteren. Tavernier met een sublieme pass. Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Antequera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Avrigeanu speelt de bal door. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek met een sublieme pass. Antequera rent richting de bal. Antequera haalt uit met een fantastische trap. Faye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych is nu in balbezit. Giertych passt de bal zonder na te denken. Antequera heeft problemen om de bal te vangen. Antequera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dietrich is nu in balbezit. Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu geeft een hoge lob. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jamono Saint Louis - Matam FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamono Saint Louis 37%, Matam FC 63%.
Jamono Saint Louis - Matam FC 2:0