Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Pétoires C.A.F.C. Chiens
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Tetard met een sublieme pass. Mbengue is nu in balbezit. Bodian maakt een afschuwelijke overtreding. Bodian is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mbengue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rose zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Campagne kopt de bal weg. Vieira kan de bal niet met de borst controleren. Vieira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Boissy trapt de bal weg van het doel. Anta Diop kopt de bal weg. Campagne speelt de bal door. Klungelig pakt Ka de bal. Ka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Khalifa Sankharé kopt de bal weg. Daar is Sidy Bâ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetard probeert naar een medespeler te passen. Tetard is nu in balbezit. Tetard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 49%, C.A.F.C. Chiens 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Chiens 0:0

55e minuut.
Khalifa Sankharé kopt de bal weg. Daar is Sidy Bâ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campagne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campagne krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Campagne kopt de bal weg. Anta Diop rent richting de bal. Anta Diop met een sublieme pass. Ka is nu in balbezit. Ka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Chiens 0:1

72e minuut.
Sidy Bâ passt de bal zonder na te denken. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose speelt de bal door. Tetard bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 53%, C.A.F.C. Chiens 47%.
Magiques Pétoires - C.A.F.C. Chiens 0:1