Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cottes Fabuleux Fusils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Coundoul is nu in balbezit. Hydara verovert de bal door een tackle van achteren. Hydara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sambaba de bal. Sambaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cottes - Fabuleux Fusils 0:1

31e minuut.
Ndiaye verovert de bal door een tackle van achteren. Ndiaye geeft een lange en hoge pass. Digo heeft problemen om de bal te vangen. Sambaba is nu in balbezit. Sambaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cottes 40%, Fabuleux Fusils 60%.
SC Cottes - Fabuleux Fusils 0:1

50e minuut.
Hydara rent richting de bal. Diagne-Faye is nu in balbezit. Hydara verovert de bal door een tackle van achteren. Coundoul rent richting de bal. Coundoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sougoufara is nu in balbezit. Christmann onderschept slim de pass. Hydara begaat een overtreding. Hydara krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ndiaye is nu in balbezit. M`Boup verovert de bal door een tackle van achteren. M`Boup passt de bal met de wreef. Coundoul is nu in balbezit. Coundoul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tanou is nu in balbezit. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione geeft een lange en hoge pass. Sambaba rent richting de bal. Sambaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Digo bereikt de bal nog maar net als eerste. Digo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casset met de inworp. Sambou geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Sougoufara passt de bal met de wreef. Tanou is nu in balbezit. N`Dione schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Dione krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ndiaye onderschept slim de pass. Hydara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hydara probeert naar een medespeler te passen. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione speelt de bal door. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hydara verovert de bal door een tackle van achteren. Sambou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambou passt de bal in één keer door. Sambaba is nu in balbezit. Sambaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cottes 34%, Fabuleux Fusils 66%.
SC Cottes - Fabuleux Fusils 0:1