Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fervents Marteaux Fratricides Renards
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Dossou is nu in balbezit. Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. Samassa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samassa krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Samassa rent richting de bal. Camara onderschept slim de pass. Camara probeert naar een medespeler te passen. Brousseau rent richting de bal. Brousseau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Marteaux - Fratricides Renards 0:1

24e minuut.
Virassamy is nu in balbezit. Virassamy passt de bal met de wreef. Samassa kan de bal niet met de borst controleren. Camara onderschept slim de pass. Camara haalt uit met een fantastische trap. Gomig bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Marteaux - Fratricides Renards 0:2

30e minuut.
Lopy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopy passt de bal zonder na te denken. Vieira rent richting de bal. Latyr Diagne verovert de bal door een tackle van achteren. Latyr Diagne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Latyr Diagne passt de bal in één keer door. Ndao rent richting de bal. Ndao geeft een lange en hoge pass. Brousseau heeft problemen om de bal te vangen. Brousseau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Marteaux - Fratricides Renards 0:3

40e minuut.
Samassa heeft problemen om de bal te vangen. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Samassa onderschept slim de pass. Samassa probeert naar een medespeler te passen. Latyr Diagne rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Marteaux 51%, Fratricides Renards 49%.
Fervents Marteaux - Fratricides Renards 0:3

51e minuut.
Mbaye Nder met de inworp. Lopy is nu in balbezit. Lopy geeft een lange en hoge pass. Daar is Latyr Diagne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latyr Diagne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lopy passt de bal in één keer door. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. Kouyate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouyate geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dossou met een snelle inworp. Boissy bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissy draait met de bal, schiet en ... Amadou Ba is nu in balbezit. Amadou Ba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gaye passt de bal in één keer door. Amadou Ba rent richting de bal. Amadou Ba probeert naar een medespeler te passen. Latyr Diagne rent richting de bal. Latyr Diagne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mbaye Nder geeft een lange en hoge pass. Camara heeft problemen om de bal te vangen. Camara passt de bal met de wreef. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Marteaux 35%, Fratricides Renards 65%.
Fervents Marteaux - Fratricides Renards 0:3