Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Günəşli FC CXELDI
Playoff Tactiek gol gol
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


21e minuut.
Suppan onderschept slim de pass. Suppan passt de bal met de wreef. Bazelewski met een sublieme pass. Daar is Lozinschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Helpers geeft een hoge lob. Becchere kopt de bal weg. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - CXELDI 1:0

39e minuut.
Brończyk kan de bal niet met de borst controleren. Digozis met een sublieme pass. Becchere rent richting de bal. Becchere geeft een lange en hoge pass. Suppan springt en kopt de bal. Mihăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Saucedo onderschept slim de pass. Saucedo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becchere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Digozis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Günəşli FC 41%, CXELDI 59%.
Günəşli FC - CXELDI 1:0

46e minuut.
Trung Hải probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lorenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval rent richting de bal. Trung Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hải geeft een hoge lob. Zimmermann bokst de bal weg. Hruşcă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Günəşli FC - CXELDI 1:1

48e minuut.
Repanis met de inworp. Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Trung Hải rent richting de bal. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Repanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Repanis geeft de bal voor. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Brończyk rent richting de bal. Brończyk passt de bal met de wreef. Sabelli geeft de bal voor. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi draait met de bal, schiet en ... Mihăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Repanis kopt de bal weg. Cabirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Günəşli FC 51%, CXELDI 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Günəşli FC - CXELDI 1:1