Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharvili SC Karinoy Qorxaqlar
003 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 21.5
formidabel Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Faas geeft een lange en hoge pass. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een hoge lob. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yusifli bokst de bal weg. Klungelig pakt İsgəndərzadə de bal. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Yusifli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Faas probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa passt de bal in één keer door. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dəmirov passt de bal zonder na te denken. Faas rent richting de bal. Faas speelt de bal door. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nechită verovert de bal door een tackle van achteren. Nechită passt de bal in één keer door. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. Yusifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 1:0

11e minuut.
Faas is nu in balbezit. Faas passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 2:0

14e minuut.
Lütfəliyev rent richting de bal. Căpusa onderschept slim de pass. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Berios probeert naar een medespeler te passen. Nechită is nu in balbezit. Nechită passt de bal met de wreef. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yusifli bokst de bal weg. Mehdiyev rent richting de bal. Mehdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 3:0

25e minuut.
Faas speelt de bal door. Coşqun rent richting de bal. Coşqun geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 4:0

28e minuut.
Seyidbəyli passt de bal in één keer door. Mehdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Mehdiyev speelt de bal door. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Yusifli trapt de bal weg. Rövşənov kopt de bal weg. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Yusifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 5:0

34e minuut.
Căpusa onderschept slim de pass. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Qarayev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nechită geeft een hoge lob. Qarayev heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yusifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dəmirov met een sublieme pass. Spinu is nu in balbezit. Mehdiyev maakt een afschuwelijke overtreding. Mehdiyev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Daar is Mehdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faas speelt de bal door. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert İsgəndərzadə de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faas zal de hoekschop nemen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yusifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 6:0

43e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Căpusa geeft een lange en hoge pass. Qarayev heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Namazov heeft problemen om de bal te vangen. Faas is nu in balbezit. Faas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 26%, Karinoy Qorxaqlar 74%.
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 7:0

46e minuut.
Lütfəliyev passt de bal in één keer door. Seyidbəyli met een sublieme pass. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Yusifli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 8:0

58e minuut.
Doeltrap. Yusifli trapt de bal weg. Nechită met een sublieme pass. Daar is Şərifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Faas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirov passt de bal in één keer door. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. Yusifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Qarayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Yusifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 9:0

63e minuut.
Seyidbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Faas verovert de bal door een tackle van achteren. Faas geeft de bal voor. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Faas bereikt de bal nog maar net als eerste. Faas geeft een lange en hoge pass. Qarayev rent richting de bal. Şərifoğlu onderschept slim de pass. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Spinu geeft een lange en hoge pass. Căpusa kopt de bal weg. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Qarayev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Faas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yusifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Faas neemt de hoekschop. Şərifoğlu is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Nəcəfoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirov passt de bal in één keer door. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yusifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
İsgəndərzadə geeft een lange en hoge pass. Faas rent richting de bal. İsgəndərzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. İsgəndərzadə krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Căpusa onderschept slim de pass. Căpusa speelt de bal door. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 10:0

80e minuut.
Azər geeft een lange en hoge pass. Nechită rent richting de bal. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yusifli trapt de bal weg van het doel. Mehdiyev is nu in balbezit. Mehdiyev met een sublieme pass. Daar is Şərifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 11:0

83e minuut.
Coşqun geeft een hoge lob. Daar is Berios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berios met een sublieme pass. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 10%, Karinoy Qorxaqlar 90%.
Sharvili SC - Karinoy Qorxaqlar 11:0