Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.01
  • Stadion: Qarabağ-FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3097
Qarabağ-FC The Gunners Baku FC
442 Tactiek Tactic A
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 44.8
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Fňukal kopt de bal weg. Żłobiński rent richting de bal. Met opzet legt Azər zijn tegenspeler op de grond. Azər krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Namazov is nu in balbezit. Namazov geeft de bal voor. Nailov springt en kopt de bal. Facin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Guerriero geeft de bal voor. Ribbisi kopt de bal weg. Azər heeft problemen om de bal te vangen. Papafloratos is nu in balbezit. Papafloratos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Papafloratos is nu in balbezit. Papafloratos passt de bal met de wreef. Fňukal is nu in balbezit. Fňukal draait met de bal, schiet en ... Mikola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Fňukal met een sublieme pass. Guerriero is nu in balbezit. Guerriero passt de bal zonder na te denken. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Papafloratos passt de bal zonder na te denken. Woronicz met een sublieme pass. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński schiet op doel. Mikola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ-FC - The Gunners Baku FC 0:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papafloratos met een snelle inworp. Ribbisi is nu in balbezit. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Guerriero onderschept slim de pass. Papafloratos met een sublieme pass. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap. Mikola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jourdain onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ-FC - The Gunners Baku FC 0:2

42e minuut.
Papafloratos rent richting de bal. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal in één keer door. Daar is Fňukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fňukal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ-FC - The Gunners Baku FC 0:3

43e minuut.
Fňukal passt de bal met de wreef. Ribbisi is nu in balbezit. Ribbisi passt de bal in één keer door. Papafloratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papafloratos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabağ-FC 73%, The Gunners Baku FC 27%.
Qarabağ-FC - The Gunners Baku FC 0:3

54e minuut.
Huber is nu in balbezit. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała passt de bal in één keer door. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ-FC - The Gunners Baku FC 0:4

65e minuut.
Azər bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Fňukal is nu in balbezit. Fňukal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nailov is nu in balbezit. Papafloratos onderschept slim de pass. Papafloratos probeert naar een medespeler te passen. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gajniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz onderschept slim de pass. Woronicz probeert naar een medespeler te passen. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ-FC - The Gunners Baku FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabağ-FC 65%, The Gunners Baku FC 35%.
Qarabağ-FC - The Gunners Baku FC 0:5