Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Sumgait Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13274
İnternas Kümrük Qax
523 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 45.1
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Arpón verovert de bal door een tackle van achteren. Arpón passt de bal zonder na te denken. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 1:0

6e minuut.
Faviero met een sublieme pass. Widłak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grozev. Grozev krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Faviero speelt de bal door. Neves probeert de bal met de borst te controleren. Neves speelt de bal door. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Faviero passt de bal met de wreef. Kardasz kan de bal niet met de borst controleren. Ribbisi is nu in balbezit. Kardasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Widłak de bal. Widłak met een sublieme pass. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 2:0

14e minuut.
Deyanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medero met een snelle inworp. Arpón rent richting de bal. Arpón geeft een hoge lob. Czartoryski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

16e minuut.
Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak passt de bal in één keer door. Faviero met een sublieme pass. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Momoli geeft de bal voor. Rozan kopt de bal weg. de Vries is nu in balbezit. de Vries geeft een lange en hoge pass. Sueskun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 2:1

22e minuut.
Neves met een sublieme pass. Arpón controleert de bal met de borst. Arpón passt de bal met de wreef. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski probeert naar een medespeler te passen. Medero kopt de bal weg. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ribbisi is nu in balbezit. Arpón onderschept slim de pass. Arpón probeert naar een medespeler te passen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Momoli kopt de bal weg. Klungelig pakt de Vries de bal. de Vries geeft een hoge lob. Noa rent richting de bal. Noa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rozan onderschept slim de pass. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Faviero probeert naar een medespeler te passen. Kardasz rent richting de bal. Kardasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 46%, Kümrük Qax 54%.
İnternas - Kümrük Qax 3:1

48e minuut.
Rozan controleert de bal met de borst. Morar onderschept slim de pass. Faviero begaat een overtreding. Faviero krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Widłak passt de bal met de wreef. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev rent richting de bal. Kardasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 4:1

59e minuut.
Bóveda geeft een hoge lob. Kardasz rent richting de bal. Kardasz passt de bal in één keer door. Widłak is nu in balbezit. Widłak schiet op doel. Czartoryski bokst de bal weg. Widłak is nu in balbezit. Widłak schiet op doel. Czartoryski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 5:1

63e minuut.
Arpón passt de bal zonder na te denken. Medero probeert de bal aan de voet te houden. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 6:1

67e minuut.
Medero geeft een hoge lob. Momoli kopt de bal weg. Neves speelt de bal door. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Faviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Faviero passt de bal zonder na te denken. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan met een sublieme pass. Kardasz is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zoričić komt het veld opgelopen. Arpón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kardasz maakt een snoekduik en kopt de bal. Czartoryski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zoričić speelt de bal door. Faviero speelt de bal door. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnternas - Kümrük Qax 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnternas 38%, Kümrük Qax 62%.
İnternas - Kümrük Qax 7:1