Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.02
  • Stadion: Turan F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3080
Turan F.C FK Şahlar
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Qasımoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy is nu in balbezit. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Soylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bəxtiyarov probeert de bal aan de voet te houden. Lətifov rent richting de bal. Lətifov geeft een lange en hoge pass. Səfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Səfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Əmirli passt de bal in één keer door. Bəxtiyarov rent richting de bal. Met opzet legt Aslan zijn tegenspeler op de grond. Aslan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Əmirli met een sublieme pass. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov speelt de bal door. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Əmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirli passt de bal met de wreef. Məmmədzadə speelt de bal door. Mikayilov is nu in balbezit. Mikayilov draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə bokst de bal weg.

40e minuut.
Amiloğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Məmmədzadə met de inworp. Mikayilov rent richting de bal. Mikayilov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Məmmədzadə passt de bal zonder na te denken. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev passt de bal zonder na te denken. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan F.C 67%, FK Şahlar 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turan F.C - FK Şahlar 0:0

52e minuut.
Novruzov rent richting de bal. Novruzov passt de bal in één keer door. Qasımoğlu rent richting de bal. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Səfəroğlu is nu in balbezit. Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Lətifov speelt de bal door. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel. Soylu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mikayilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəbrayılov geeft de bal voor. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mirqasimov probeert de bal met de borst te controleren. Qurbansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qurbansoy probeert naar een medespeler te passen. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan F.C 64%, FK Şahlar 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turan F.C - FK Şahlar 0:0