Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.04
  • Stadion: QPR1 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
QPR1 İnter Milan
Normal Tactiek Eka taktik
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 29
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Hüseynli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynli geeft de bal voor. Veysəloğlu met een sublieme pass. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tağıyev met een harde bal richting middenveld. Tufekdžić kopt de bal weg. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski schiet op doel. Zərbəliyev bokst de bal weg.

20e minuut.
Tufekdžić met een sublieme pass. Babayev is nu in balbezit. Hannibal verovert de bal door een tackle van achteren. Hannibal draait met de bal, schiet en ... Zərbəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - İnter Milan 0:1

22e minuut.
Veysəloğlu speelt de bal door. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əkbərov. Əkbərov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Səfərov onderschept slim de pass. Vəliyev is nu in balbezit. Səfərov begaat een overtreding. Səfərov krijgt een gele kaart. Vəliyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Əliyarlı met een snel genomen vrije trap. Garyga kopt de bal weg. Tufekdžić probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hüseynli is nu in balbezit. Vəliyev rent richting de bal. Hüseynli begaat een overtreding. Vəliyev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vəliyev kan niet meer verder spelen. Hüseynli probeert naar een medespeler te passen. Muradlı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR1 73%, İnter Milan 27%.
QPR1 - İnter Milan 0:1

50e minuut.
Szadołowski is nu in balbezit. Tufekdžić rent richting de bal. Tufekdžić passt de bal in één keer door. Hannibal rent richting de bal. Hannibal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hannibal verovert de bal door een tackle van achteren. Szadołowski is nu in balbezit. Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannibal draait met de bal, schiet en ... Zərbəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - İnter Milan 0:2

71e minuut.
Əliyarlı rent richting de bal. Əliyarlı passt de bal in één keer door. Hannibal is nu in balbezit. Hannibal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski is nu in balbezit. Hannibal rent richting de bal. Hannibal schiet op doel. Zərbəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - İnter Milan 0:3

77e minuut.
Tağıyev is nu in balbezit. Szadołowski onderschept slim de pass. Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannibal haalt uit met een fantastische trap. Zərbəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR1 - İnter Milan 0:4

81e minuut.
Garyga geeft een lange en hoge pass. Kabić is nu in balbezit. Kabić geeft de bal voor. Səfərov rent richting de bal. Səfərov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Səfərov passt de bal in één keer door. Tufekdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

85e minuut.
Babayev kopt de bal weg. Daar is Əkbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabić maakt een afschuwelijke overtreding. Kabić krijgt een gele kaart. Əkbərov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Əkbərov kan niet meer verder spelen. Piriyev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR1 73%, İnter Milan 27%.
QPR1 - İnter Milan 0:4