Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.05
  • Stadion: Karlo FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2873
Karlo FC ABN Kəpənəklər
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Yusifov met een sublieme pass. Sultani is nu in balbezit. Sultani passt de bal in één keer door. Məhəmmədov rent richting de bal. Məhəmmədov draait met de bal, schiet en ... Eldarov bokst de bal weg.

23e minuut.
Məhəmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagizarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagizarov passt de bal in één keer door. Sultani is nu in balbezit. Sultani schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Yusifov onderschept slim de pass. Sultani is nu in balbezit. Məhəmmədov rent richting de bal. Məhəmmədov draait met de bal, schiet en ... Eldarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlo FC - ABN Kəpənəklər 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlo FC 65%, ABN Kəpənəklər 35%.
Karlo FC - ABN Kəpənəklər 0:1

51e minuut.
Şeyxzadə met de inworp. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mustafayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Mustafayev wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirli geeft de bal voor. Verdixanov rent richting de bal. Şeyxzadə is nu in balbezit. Şeyxzadə geeft een lange en hoge pass. Həsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Behbudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslan verovert de bal door een tackle van achteren. Aslan speelt de bal door. Rəsullu is nu in balbezit. Rəsullu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Qafarzadə met een sublieme pass. Behbudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Behbudov probeert naar een medespeler te passen. Rəsullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsullu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karlo FC - ABN Kəpənəklər 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlo FC 36%, ABN Kəpənəklər 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karlo FC - ABN Kəpənəklər 1:1